Wieze Weekendz

Oh nee! Wegens COVID-19 zetten we onze Wieze Weekendz even on hold. We'll be back soon, want we kijken ernaar uit om samen terug op café te gaan.

#staysafe #stayhome #eigenwies

Kom met ons Wieze vieren tijdens de Wieze Weekendz


Een café, old school potten, een kunstenaar, gezelligheid en Wieze, Wieze, Wieze. Dàt is Wieze Weekend! Wieze wat? Geen zorgen, wij leggen het hier allemaal netjes uit voor jullie.

Een weekend in teken van Wieze, dat leek ons wel wat! Wij zochten verschillende cafés die de perfecte setting zijn voor zo’n feest. Het hele weekend zal dan in die deelnemende cafés in teken staan van Wieze.

Wieze-045.jpg

Wat is er allemaal te doen?

Uiteraard mag het café daar zelf een invulling aan geven, maar wij zorgen voor wat extra’s. Bij aankoop van vier Wiezes (geen zorgen, je kan ook samen bestellen met vrienden) geven wij een old school pot. Want een Wieze glas is al cool, maar een Wieze pot is toch nog zoveel beter?!

Op één van die avonden sturen wij Painting Bear naar het café en hij zal daar jullie pot personaliseren. Wie is Painting Bear? Dat is kort samengevat een letterschilder die van onze potten echt iets uniek maakt. Ben je benieuwd naar die geweldige ambachtsman, binnenkort lees je meer over hem in onze blog.

Wieze-042.jpg

Gepersonaliseerde pot

We horen jullie al denken: hoezo een pot personaliseren? Wel, Wieze bestaat natuurlijk al een ruime tijd, maar was van oorsprong een pils die gedronken werd op de Oktoberfeesten. Daar zitten onze wortels. We hebben het bier verder ontwikkeld, maar wilden daarbij altijd die traditie in ere herstellen. En zeg nu zelf, iemand die Wieze drinkt is toch altijd een beetje een superheld? Daarom maakten wij een lijst waarbij je op basis van jouw initialen een alter ego krijgt als superheld. Deze schildert Painting Bear dan netjes op de potten. Altijd al willen weten hoe je als superheld zou heten? Begin maar al naar jouw letters te zoeken op de foto!

Waar moet ik zijn?

Ja maar, hoe gaat dat dan precies in zijn werk? Goede vraag! Eind maart gaan we van start met onze Wieze Weekendz en hieronder kan je in de toekomst de deelnemende cafés vinden en de exacte data.

Wieze-085.jpg