Wieze Oktoberfeesten 2022

Wieze Oktoberfeesten

BESTEL HIER UW TICKETS VOOR DE WIEZE OKTOBERFEESTEN.

Braadworsten, kip aan 't spit, tafels gevuld met vrienden en vooral héél veel Wieze Festbier. U kent intussen de succesvolle ingrediënten die de Wieze Oktoberfeesten terug op de kaart zetten. Klaar om voor de vierde keer Ein Prosit  luidkeels in te zetten en de dansbenen los te schudden? Dat kan! In 2022 pakken we namelijk uit met een nieuw concept!

Mis het niet! Noteer vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober in jullie agenda.

Vrijdag gooien we de deuren open voor de après-ski editie vanaf 18u tot 01u. Op zaterdag begint de traditionele show van de voorbije jaren weer om 17u tot 00u.
Klik hier om onmiddellijk je tickets te bestellen of lees verder voor meer info.

PARTY ÉN TRADITIE

Het is en blijft een onoverkomelijk Feest van de Vriendschap in de Oktoberhallen. Dat zit in het DNA van de Wieze Oktoberfeesten.

Nieuw is dit jaar dat het dak er onoverkomelijk af gaat op vrijdag. Met een après-ski editie van de zuiverste soort. DJ achter de draaitafel, meezingers door de boxen en gaan!
Feestmenners op vrijdag zijn ontegensprekelijk De Romeo's, samen met Johan Veugelers, Stefaan De Winter, het Dendermonds Bierkwartet, Franzke, Freddy Wally en Der DJ Aus Den Bergen.

Op zaterdag schuiven we de banken weer tegen elkaar en gaan we voor pure traditie en entertainment met een 6u durende show met Bart Kaell, Yves Segers, 't Klein Muziekske, Andrea Schön en Mike Grondy, DJ Aus Den Bergen en Mayke Vannes.

Regular ticket: €25
Topper dit jaar is het AMBIANCE Pakket. Voor 10 drankbonnen, krijg je namelijk je toegangsticket helemaal gratis!

Enkel in de Oktoberhallen kunnen folklore, traditie en pure ambiance elkaar moeiteloos vinden. Kies 1 dag, of doe zoals een échte Wiezenaar en kom gewoon beide dagen voor de ultieme beleving. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar.

Wieze Grid 2 Kopie

Place to be: Wieze Oktoberhallen, Schrovestraat 22A, 9280 Lebbeke
Data: Vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2022
Parking Mobilhome: 10€/plaats. Neem wel zeker eerst contact op met info@oktoberhallen.be om je plaats te reserveren.