Belangrijke veiligheidswaarschuwing Wieze Tripel 75 cl

Brouwerij De Brabandere waarschuwt voor de veiligheid van Wieze Tripel 75 cl. Het betreft uitsluitend de referentie Wieze Tripel 75cl, met houdbaarheidsdatum 22-12-2023 en lotcode 1356A. 

Bij dit lot bestaat de minieme kans dat er glasschilfers van de bovenrand van de fles loskomen en zo in het bier terecht komen. Naar grote waarschijnlijkheid is dit te wijten aan een onzichtbaar kwaliteitsprobleem van de geleverde flessen. De 75 cl flessen Wieze werden verkocht aan consumenten via verschillende verkooppunten.

De consument wordt verzocht om de bieren met bovenstaande codes niet te consumeren en terug te brengen naar het verkooppunt. De codes kunnen teruggevonden worden rechtsonder op het rugetiket. Er is geen kassaticket nodig om het aankoopbedrag terug te krijgen. De consument kan voor onbeperkte tijd deze specifieke producten terugbrengen.

De kwaliteit van onze producten en de veiligheid van onze consumenten zijn voor Brouwerij De Brabandere van het hoogste belang. Alvast onze oprechte excuses.

Voor meer informatie kan u volgend nummer contacteren 056/65 04 62 of mailen naar kwaliteit@brouwerijdebrabandere.be.

Extra info voor bierhandelaars:

  • Enkel 75 cl flessen Wieze Tripel met houdbaarheidsdatum 22-12-2023 en lotcode 1356A zullen worden teruggenomen.

  • Gelieve deze flessen via kwaliteitsretour terug te sturen naar Brouwerij De Brabandere. Zorg ervoor dat de juiste gegevens er bij staan. Er zal een retourbon opgemaakt worden.

  • Een creditnota wordt zo snel mogelijk opgestuurd na ontvangst van de flessen en controle van de lotcodes.

Wij willen u alvast danken voor deze bereidwillige samenwerking.

Wieze 3D Fles 75Cl Relooking