Eigenwieze.

Bier, dat moet voor ons geen toeters of bellen hebben – maar wel ballen. En we vermoeden van jou hetzelfde, of je zou dit nu niet aan het lezen zijn. Onthoud gewoon: het is een lekkere tripel.
Meer valt daar niet over te zeggen.

Ontdek het bier

Het bier

We houden het bij de feiten:
Het is een tripel. En het is eigenwies.
Want dat smaakt nog altijd het best.

Gisting Hoge gisting. Nagisting in de fles.
Bierstijl Tripel.
Kleur en helderheid Goudblond. Helder tot licht troebel door nagisting.
Aroma en smaak Fijne bitterheid, licht kruidig en toetsen van citrus.
Heel - heel - doordrinkbaar.

Wieze Weekendz

Wees maar zeker van een feestje als Wieze Weekendz arriveert in jouw buurt. Lekker bier, goeie muziek en … Wiezekes uit stenen kruiken. Want we moeten niet wachten tot de Oktoberfeesten om te klinken op de vriendschap aan een tafel.

Meer nog, laat je naam door onze illustrator live op de pot schilderen en vertrek naar huis met je eigen Wieze Beker. Ambiance verzekerd.

Waar moet ik zijn?

Wieze oktoberfeesten

OMG, de Wieze Oktoberfeesten. Ze waren legendarisch. Dit bekende bierfeest duurde op het hoogtepunt maar liefst 15 dagen en bracht feestvierders uit alle hoeken van de wereld naar de Oktoberhallen in Wieze tussen 1956 en 1987.

"Het Tomorrowland dat iedereen vergeten is" Het Nieuwsblad, 21.09.2018

Daarom vonden we dat zo’n feestje terug op de agenda moest staan. Op iedereen zijn agenda, want naar de Wieze Oktoberfeesten kom je met een hoop vrienden voor de ambiance. Alle leeftijden verenigd aan een tafel rond ons Wieze Festbier. De edities in 2018 en 2019 zijn nu al niet meer weg te denken uit de geheugens van alle aanwezigen. Ein Prosit!

Zin om deel uit te maken van hét feest van het jaar? In 2021 kan je opnieuw twee dagen terecht in de Oktoberhallen in Wieze voor een 6u durende show en heerlijk bier. Noteer 15 en 16 oktober 2021 in jullie agenda en trommel al jouw vrienden op.

Bestel jouw tickets hier:

wiezeoktoberfeesten.be

Meer informatie?

Dat snappen we. Je wil weten waar je een Wiezeke kan drinken, je wil graag ons bier in jouw horecazaak of je hebt gewoon een vraag? Vul dan hieronder jouw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Mijn vraag of opmerking
Decorative picture