Wieze Cheese Snack

De Wieze Cheese Snack

De Wieze Cheese Snack mag je de eerste échte biersnack noemen. Een innovatie in de sector. Het koekje, bestaande uit 12 maand gerijpte oude Gouda kaas, is een ware smaakbom, die perfect past bij een degustatiebier als Wieze Tripel. 

Na een grondige analyse van onze Tripel met Foodpairing kozen we ervoor om verse ajuinen en knoflook aan het kaaskoekje toe te voegen. Het koekje is opgebouwd uit meer dan 90 verschillende kaas- en bladerdeeglagen. De koekjes kunnen indien gewenst ook opgewarmd worden in de oven om dat extra crispy mondgevoel te verkrijgen.

De populariteit van de degustatiebieren is nog steeds groeiende, maar een goed degustatiebier vraagt naar een hapje. Naast het bestaande assortiment van worstjes, kazen en chips is er eigenlijk niks specifiek te verkrijgen om te degusteren bij een degustatiebier. Zo ontstond het idee voor 'the perfect match'.

De Wieze Cheese Snack is ook verkrijgbaar als gift, namelijk het Delicious Duo. Een mooi geschenk dat een Wieze Tripel 75cl fles combineert met de Wieze Cheese Snack.